Wat kunnen wij nog meer voor u doen?

DBO Incasso
Beheren van vastgoed

Doelmatig en bewust beheren van vastgoed is DBO Vastgoed op het lijf geschreven. Ons specialisme op het gebied van het administratieve beheer van onroerende zaken vraagt om een brede kennis van juridische aspecten van huurcontracten, huur-incasso, commercieel belang en bouwkundige zaken. Wij beheren kantoorgebouwen, bedrijfspanden, winkels en winkelcentra in opdracht van institutionele beleggers, instellingen, banken en particulieren. Uw belang staat bij ons centraal. Met DBO Vastgoed bent u verzekerd van een sterke partner als het gaat om het beheer van commercieel onroerend goed.

Administratie

Startende ondernemers hebben vaak moeite om naast de zorg voor de onderneming voldoende aandacht te schenken aan de administratie. Toch mag juist dit belangrijke onderdeel niet vergeten worden. DBO biedt een passende oplossing. Buiten de debiteurenbewaking en eventuele incasso’s kunt u bij ons terecht voor het uitbesteden van uw administratie.

Juridisch advies

U kunt bij ons terecht voor juridisch advies op het gebied van geschillen met de debiteuren of andere onderdelen van uw onderneming. Zonodig kan een van de door ons aangewezen juristen u begeleiden tijdens het volledige juridische traject. DBO werkt samen met ervaren en gerenommeerde juristen.

Faillissementsafhandeling

Als verlengde op de debiteurenbewaking biedt DBO de mogelijkheid voor curatoren om haar faillissementen sneller af te handelen. Als curator heeft u de zware taak om een faillissement snel, maar op een correcte wijze af te handelen. Het kost u veel tijd en bij een langzame afwikkeling zijn de ondernemer en haar crediteuren niet gebaat. Veel debiteuren van een failliet bedrijf denken dat zij niet meer hoeven te betalen of wachten rustig af met betalen tot dat de curator ermee komt. Het kost u als curator veel tijd aan uitzoeken, behandelen en afhandelen.

Door de dagelijkse zorg van de debiteurenbewaking van u over te nemen, wordt u een hoop kostbare tijd bespaard, kunt u het faillissement sneller afhandelen en zijn de crediteuren van het failliete bedrijf gebaat. DBO garandeert binnen een maand (afhankelijk van de grote van de onderneming) het grootste deel van de nog onbetaalde facturen te incasseren zodat u zich bezig kunt houden met het juridische aspect van het faillissement. Dit betekent dat u het volledige dossier met openstaande vorderingen aan ons overdraagt en wij voor u gaan incasseren. Wij schrijven de debiteuren desgewenst aan met de mededeling dat het bedrijf failliet is en dat alleen nog rechtsgeldige betaling kan worden gedaan aan de stichting derden gelden van uw kantoor. U ontvangt de volle 100 % van de vordering. Wij zullen uw debiteuren aanmanen en vervolgens bellen. Dit kan uiteraard uit naam van uw kantoor, het failliete bedrijf of uit naam van DBO. Wij komen de facturen bij u halen en nemen deze in behandeling. Het enige dat u hoeft te doen is ons laten weten of de factuur voldaan is. Natuurlijk geldt deze dienst ook voor uw eigen debiteuren.

Belastingdeurwaarder

DBO Incasso BV is inmiddels ook actief als belastingdeurwaarder. Belastingdeurwaarders zijn gespecialiseerd in de invordering voor overheden in Nederland. DBO is bekend met de werkwijze van gemeenten, provincies en waterschappen waardoor onze dienstverlening naadloos aansluit op alle soorten vorderingen met elke rechtsgrond. Elke overheidsinstantie kan DBO inschakelen voor debiteurenbeheer tot specifieke beslagroutes in heel Nederland, in zowel civiele als publieke invordering, in hun rol van belastingdeurwaarder.