Juridisch

DBO Incasso

U kunt bij ons terecht voor juridisch advies en juridische bijstand op het gebied van geschillen met de debiteuren of andere werk gebieden binnen uw onderneming. 

Onze eigen juristen helpen u graag met het voorkomen van geschillen maar kunnen u ook bijstaan wanneer er al een probleem is. Door de brede juridische kennis op het gebied van debiteurenbeheer en incasso maar ook onder andere contracten en overeenkomsten, huur geschillen en arbeidsgeschillen kunnen wij u overal in bijstaan. Onze no-nonsens werkwijze zorgt er voor dat wij zaken snel, adequaat en duidelijk aanpakken.

Indien nodig betrekken wij in overleg met u een van onze vaste advocaten bij dit traject. DBO werkt met meerdere advocaten door heel Nederland.

Naast juridisch advies verzorgen wij ook uw gehele gerechtelijke incasso traject in huis. Wij adviseren u over de gerechtelijke procedure maar stellen ook de dagvaarding op en begeleiden het dossier naar de rechter. Na een vonnis zorgen wij ook dat er op de juiste en efficiĆ«nte wijze beslag voor u wordt gelegd.