Juridisch abonnement

Onbeperkt juridisch advies

DBO Incasso
Als landelijk opererend incassobureau zijn wij gespecialiseerd in het vorderen van gelden van derden. Wij werken voor zeer uiteenlopende bedrijven; van zzp’er tot bouwbedrijf, van slagerij tot supermarkt, van autobedrijf tot onlinewinkel, en al wat daar tussen zit.

Door dat wij regelmatig langs gaan bij onze opdrachtgevers zien wij dat er, mede door de crisis, er steeds meer juridische vragen en problemen ontstaan bij de ondernemer. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Dit kan verschillen van een leverancier die geen kwaliteit levert tot een faillissement. Het uitzoeken en oplossen van dit soort problemen kost veel tijd en geld. Gelukkig biedt DBO Incasso BV dé oplossing:

Het Juridisch Abonnement

Wij bieden u 3 verschillende abonnementen met betrekking tot juridisch advies. Vanaf 395,00 euro per jaar kunt u onbeperkt met uw juridische kwesties bij ons terecht. Tevens ontvangt u o.a. het indienen van 25 vorderingen gratis. 

DBO Incasso BV heeft met het juridisch advies en de incassodienstverlening onder één dak alle kennis in huis! 

De enthousiaste en gedreven medewerkers van DBO Incassso BV vinden dat iedereen moet doen waar hij/zij goed in is. Dus besteed niet langer onnodig veel tijd aan uw debiteurenbeheer en juridische kwesties en draag vandaag nog de vorderingen aan ons over, zodat u zich weer bezig kunt houden met de verkoop van uw produkt of dienst!