Debiteuren365.nl

DBO Incasso

Waarom Debiteuren 365?


DBO incasso heeft een unieke samenwerking met Debiteuren 365. Samen hebben wij jarenlange ervaring met debiteurenbeheer. Met al de kennis die wij hebben opgedaan, is Debiteuren 365, Online Debiteurenbeheer, ontwikkeld.

Een automatisch debiteurensysteem dat simpel te koppelen is aan elk boekhoudsysteem, ordersysteem of klantenbestand. U kunt gebruik maken van de standaard herinneringen en standaard procedures in het systeem. 

Maar u kunt ook het pakket aanpassen naar uw eigen wensen. Met Debiteuren 365 rollen, met één druk op de knop, de herinneringen eruit of worden deze verstuurd per mail. Wilt u betrokken blijven bij het proces dan kunt u per debiteur aangeven of deze wel of niet herinnerd moet worden.

Debiteuren 365 een uniek debiteurenbeheersysteem


Wat zou het mooi zijn als u uw debiteurenbeheer in eigen hand kunt houden, zonder daar meteen een officieel bedrijf voor in te moeten huren. 

Door de komst van Debiteuren 365 is dit mogelijk geworden! Met deze nieuwe, automatische manier van debiteurenbeheer kunt u zelf uw klanten op een eenvoudige en flexibele manier aanmanen en dat 365 dagen van het jaar.

Houd uw klant te vriend


Niets is vervelender dan niet betaald krijgen voor uw geleverde dienst of product. U steekt onnodig veel tijd en energie in het versturen van herinneringen en aanmaningen. 

Tijd en energie die u wel beter kunt gebruiken voor de verkoop van uw dienst of product. 

Maar wat is de beste manier om snel betaald te krijgen en toch uw klant te vriend te houden? Oplossing: Debiteuren 365, elke dag debiteurenbeheer.

Flexibel systeem


Debiteuren 365 houdt automatisch bij welke facturen zijn vervallen en of de debiteur een herinnering, aanmaning of telefonische aanmaning dient te ontvangen. 

Belt u liever niet zelf uw debiteur dan kunt u dat, via een druk op de knop, doorgeven aan ons bedrijf. Wij koppelen de uitkomst van het gesprek dan zo snel mogelijk aan u terug.